Grad Opatija
Službene stranice

Savjet mladih

O radu i aktivnostima Savjeta mladih Grada Opatije možete pronaći na službenim stranicama Savjeta mladih

Program rada za 2020. godinu 

Poziv mladima Opatije

Datum: 26.7.2013.

Ako imaš od 18. do 30 godina, ako živiš u Opatiji, ako želiš novo iskustvo, prijatelje i promjene, ako znaš ili ne znaš kako unaprijediti položaj mladih i želiš to podijeliti s mladima iz gradova Europske unije, ako želiš svoga vijećnika pitati sve što si uvijek htio, imaš prliku – prijavi se na poziv za sudjelovanje na projektu „Mladi u zajednici bez barijera“.

Tražimo mlade Opatije koji će sudjelovati na projektu mladih, koji će dijeliti stečena iskustva s drugima, javite se i družite do sljedećeg ljeta. Naši partneri su mladi i drugi sudionici iz Grada Crikvenice – Savjet mladih, Občine Ajdovščina (SI) i Občine Kidričevo (SI).  Prijavi se – imaš priliku aktivno sudjelovati, „ukloniti barijere“...

Savjet mladih Grada Opatije poziva mlade s područja Grada Opatije, od 18. do 30 godina da se prijave na poziv za sudjelovanje na projektu „Mladi u zajednici bez barijera“. Projekt  sufinancira Agencija za mobilnost i programe EU, u okviru Programa Mladi na djelu (Youth in Action), Demokratski projekti mladih. U nastavku je poziv, sažetak projekta i obrazac prijave.

Prijave traju do 30. rujna 2013.

Poziv

Sažetak projekta

Obrazac prijave