Grad Opatija
Službene stranice

Dječji tjedan 2018.

Datum: 28.9.2018.

Dječji tjedan se održava od 1. do 7. listopada pod motom „Ljubav djeci prije svega“

  Organizatori su opatijskog Dječjeg tjedna Koordinacijski odbori akcije „Grad Opatija prijatelj djece“ i „Općina Lovran prijatelj djece“ u suradnji s Društvom “Naša djeca” Opatija i ogranak Lovran.

Na konferenciji za medije aktivnosti u Dječjem tjednu najavile su dječja gradonačelnica Petra Deranja i Ana Jantolek iz Društva "Naša djeca" Opatija.

 U ponedjeljak 1.listopada održat će se Dječji javni skupovi, u 10,00 sati u Lovranu te u 12,00 ispred Sportske dvorane Marino Cvetković. U utorak 2.listopada u 16,30 DND Opatija organizira predavanje za roditelje i zajedničku radionicu za roditelje i djecu u okviru projekta Kolibrići plus. U srijedu je Galerija Laurus u Lovranu rezervirana za izložbu dječjih radova "Dobro došli u Opatiju" s početkom u 18,00 sati. U četvrtak i petak organizirano je oslikavanje zidova u Dječjem domu Ivana Brlić Mažuranić, Lovran, uz podršku umjetnika Patricia Frankovića i Grawe osiguranja. Četvrtak 4.10. u 13,00 sati održat će se sjednica Dječjeg gradskog vijeća Grada Opatije. Petak, 5.listopada navečer rezerviran je za obiteljsku komediju "Kuća magičnog sata" u Gervaisu.