Grad Opatija
Službene stranice

Festival Melodije Istre i Kvarnera - MIK 2018. - 19. lipnja 2018. - Ljetna pozornica Opatija

Datum: 15.6.2018.

Četvrta večer Festivala Melodije Istre i Kvarnera – MIK 2018. održat će se u utorak, 19. lipnja 2018. s početkom u 21 sat na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Festival Melodije Istre i Kvarnera - MIK, jedini putujući i najstariji hrvatski glazbeni festival, u svoju pedeset i četvrtu godinu ulazi znatno pomlađen što potvrđuje nastup osam debitanata u ovogodišnjem izdanju. Karavana koja broji čak 93 člana u sedam gradova donosi osamnaest novih skladbi raznih glazbenih žanrova. I ove će godine voditeljski dvojac biti Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, sve izvođače pratit će obnovljeni festivalski orkestar kojemu će ritam davati provjerena sekcija Tonči Grabušić i Damjan Grbac, te ekipa pratećih vokala koja je prošle postala uspješni dio mikovske karavane: Nataša Tonković, Marina Mrazovac, Anamarija Martinčić i Jure Kaurloto.

Cijena ulaznice iznosi 50,00 kuna.
Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr
Na dan izvedbe, blagajne na ulazima u Ljetnu pozornicu otvaraju se u 20 sati.