Grad Opatija
Službene stranice

Kazališna predstava za djecu „PUŽ“ u izvedbi Kazališta Mala scena iz Zagreba - 12. svibnja 2018

Datum: 8.5.2018.

Kazališna predstava za djecu „PUŽ“ u izvedbi Kazališta Mala scena iz Zagreba održat će se u subotu, 12. svibnja 2018. s početkom u 17 sati u centru Gervais u Opatiji.

Kazališna predstava za djecu 3+
Maja Hrgović:
PUŽ
Kazalište Mala scena, Zagreb
Subota, 12. svibnja 2018. u 17 sati / Centar Gervais, Opatija

Redatelj: Staša Zurovac / Skladatelj: Marjan Nećak / Scenograf: Žorž Draušnik / Kostimografkinja: Bjanka Adžić Ursulov / Pomoćnica kostimografkinje: Ani Adulmar / Fotograf: Miro Martinić / Likovno oblikovanje: Zita Nakić Vojnović i Klasja Habjan / Oblikovateljica svjetla: Željka Fabijanić Šaravanja / Producentica: Vitomira Lončar / Igraju: Paško Vukasović, Sanja Milardović, Mateja Majerle
Trajanje: 40 minuta

Ljudi su postali kao svrake opčinjene blještavim tričarijama: šljokice se cijene više nego zlato, poza je važnija od iskrenosti, a život je samo poligon za divlju jurnjavu.
Ali istina je da brzina nije baš tako važna. Velike stvari u životu najbrže se rade polako. To je znao Molière koji je rekao da najbolje plodove daju one voćke koje sporo rastu. To je znao i Konfucije koji je rekao da nije važno koliko sporo ideš - važno je da ne staneš. To je, uostalom, znao i Ezop, autor basne o kornjači i zecu.
Ovo je predstava o dječaku čiji je svijet čaroban, raskošan i pun divnih, sporo dozrijevajućih plodova koji u svemu što ga okružuje prepoznaje čaroliju života. Bajkovita i vizualno atraktivna predstava ispunjena glazbenim brojevima namijenjena je djeci od 3 godine naviše koja će zasigurno oduševiti svu djecu, ali i odrasle. 
Ispunjena vrijednim porukama, ova će izvedba mnoge ohrabriti i ukazati kako su bitne stvari oku nevidljive. Nije problem biti spor, problem je odustati.

Cijena ulaznice je 30,00 kuna, a s obiteljskim popustom koji se ostvaruje isključivo na blagajni Festivala Opatija, cijena je 25 kuna po ulaznici.
Ulaznice su u prodaji u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr. Na dan izvedbe, blagajna se otvara sat vremena prije početka programa na mjestu izvedbe.