Grad Opatija
Službene stranice

Koncert Tony Cetinskog

Datum: 27.7.2018.

Jedan od najboljih hrvatskih kantautora Tony Cetinski održat će spektakularan koncert 27. srpnja u Opatiji, na najljepšoj otvorenoj sceni na Mediteranu – Ljetnoj pozornici.

Uz njegov TonyC Orchestra, gosti koncerta su: Marko Kutlić, Jure Brkljača, David Temelkov i specijalni gost Elvis Stanić.

Tony Cetinski već godinama vlada domaćom i regionalnom glazbenom scenom i slovi kao pjevač iznimnih vokalnih sposobnosti čemu svjedoče brojna priznanja u zemlji i širom svijeta. Dobitnik je nekoliko glazbenih nagrada Porin, snimio je duet sa slavnim tenorom Joséom Carrerasom, gostovao na koncertima Michaela Boltona u londonskom Royal Albert Hall-u, dobio ekskluzivna prava za svjetsku uspješnicu 'Jeanny' glazbene ikone Falca te iz godine u godinu popunjavao dvorane širom Hrvatske i okolnih zemalja.

Organizator: Festival Opatija
Cijena ulaznice:
110,00 kn (do 26. srpnja)
150,00 kn (na dan koncerta)

Osim stajaćih mjesta, publici će biti na raspolaganju i nenumerirana sjedeća mjesta.

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, u Kostreni u KD Kostrena, u Njivicama u Hotelu Jadran, Hotelu Beli kamik i kampu Njivice, u Puli u Istra Sportu (Marsovo polje 8) te online na www.mojekarte.hr i www.eventim.hr