Grad Opatija
Službene stranice

Mi o vuku

Datum: 13.11.2019.

17. studenog 2019. u 11,00 sati u Centru Gervais

Festival Opatija vas poziva ove nedjelje, 17. studenog 2019. s početkom u 11 sati u centar Gervais (Nikole Tesle 5, Opatija) na mjuzikl za djecu „Mi o vukuB GLAD Produkcije iz Zagreba.

Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku doznat će se kad se Crvenkapica i Vuk napokon sretnu licem u lice! I to uz obilje smijeha, zaraznih glazbenih brojeva i poučnih trenutaka.

Mjuzikl za djecu „Mi o vuku“ na potpuno nov i kreativan način pristupa poznatim bajkama koje stavlja u suvremene okvire u kojima su ljudi bombardirani kojekakvim informacijama s reklama i društvenih mreža. Trendovi suvremenih tehnologija danas ukazuju na jednu važnu stvar koju nerijetko ignoriraju i odrasli i djeca, a to je – kritičko razmišljanje.

Ovaj mjuzikl s dvoje razigranih glumaca, Bojanom Jambrošićem i Manuelom Svorcan, baca novo svjetlo na poznate priče i, samim time, kod djece potiče kreativnost, ali i toleranciju te osjećaj za pravdu.

Također, u ovoj originalnoj glazbenoj predstavi djeca će naučiti vrijednost prijateljstva, povjerenja i važnost osobnog kontakta i komunikacije spram komunikacije društvenim mrežama.

Hoće li se Vuk i Crvenkapica na kraju pomiriti? Mogu li ljuti neprijatelji postati prijatelji i može li ih spojiti ljubav prema glazbi i plesu?

Dođite i pogledajte u mjuziklu „Mi o vuku“!

Predstava je namijenjena uzrastu od 3 godine do nižih razreda osnovne škole. Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna, a mogu se kupiti na prodajnim mjestima Festivala Opatija i sustava Mojekarte.hr te online na www.mojekarte.hr.
Na dan predstave, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka, od 10 sati.