Grad Opatija
Službene stranice

Nova spektakularna produkcija "Rhythm of Life"

Datum: 15.5.2018.

Plesnoi showa „RITAM ŽIVOTA / RHYTHM OF LIFE“ održat će se u petak, 18. svibnja 2018. godine s početkom u 19.30 sati u opatijskom Centru Gervais.

"Rhythm of life" (Ritam života) uzbudljiva je i šarolika kombinacija scenskih umjetnosti s naglaskom na plesne i akrobatske točke u izvedbi sedamnaestoro međunarodno priznatih, talentiranih plesača i vještih akrobata iz raznih europskih zemalja. 
Ova 70-minutna plesna revija gradi priču zanimljivim izvedbenim točkama satkanim u tapiseriju šarenih boja i kostima, lepršavih plesnih komada i specijalnih svjetlosnih i vizualnih efekata.

„Ritam života“ doslovno i metaforički možemo povezati s ritmom otkucaja našeg srca – ponekad je tiši i sporiji, ponekad brži, ali nikada se ne zaustavlja. Srce održava naše tijelo u pokretu, a njegovi otkucaji diktiraju Ritam. Ma gdje bili, ovaj Ritam može kucati u taktu sreće ili tuge, pulsirati samostalno ili u društvu, a povremeno je Ritam tako radostan da svojom energijom čini čuda. 
Upravo jednom takvom čudu publika će svjedočiti na ovom senzacionalnom plesnom showu.

Ritam srca – i tijela - plesača kretat će se u savršenom skladu s ritmovima različitih svjetskih plesova i tako odvesti publiku na putovanje od Turske, preko Indije i Sjedinjenih država natrag u Španjolsku, Italiju i Mađarsku. Srest ćemo i egzotične havajske i japanske plesačice, a nećemo zaobići niti Afriku. Na ovom putovanju strastvenim plesovima, šarenim kostimima i naravno, zaraznim ritmovima, postat ćemo jedno s Ritmom života. 

Na našoj pozornici cijeli svijet pleše u istom ritmu, Ritmu života!

Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, a s popustom za studente i umirovljenike 30 kuna (popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija).

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr Na dan izvedbe, blagajna se otvara sat vremena prije početka programa na mjestu izvedbe.