Grad Opatija
Službene stranice

Pričaonica i igraonica za djecu i roditelje

Datum: 9.3.2020.

Uz Dan očeva, 19. ožujka 2020. u GDCK

Dnevni boravak Opatijskog susjedstva – učenje, druženje i zabava uz EPK

Gradsko društvo Crvenog križa Opatija u suradnji s Udrugom „Žmergo“ i Dječjim vrtićem Opatija u sklopu Programa „Dnevni boravak“, Programskog pravca 27 susjedstava, dijela projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture organizira „Pričaonicu i igraonicu za djecu i roditelje“uz prigodno obilježavanje Dana očeva u prostorima GD Crvenog Križa Opatija, J. Rakovca 15 u četvrtak, 19. ožujka 2020. g s početkom u 17,30 sati.

Održat će se niz interaktivnih zabavnih igara za djecu i tate (dobrodošle i mame) uz prigodnu degustaciju zdravih zalogajčića.

Voditeljice programa su Gordana Novak, viša medicinska sestra i dugogodišnja zdravstvena voditeljica u ustanovi predškolske dobi i Loredana Bradaschia, opatijska likovna umjetnica i osobna asistentica u Udruzi invalida Grada Opatije te ujedno volonterke GD Crvenog križa Opatija s posebnim afinitetom i ljubavlju za rad s djecom.

Veselimo se Vašem dolasku!

Dnevni boravak je središnje mjesto informiranja o programskom pravcu 27 susjedstava, dijelu projekta Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture te programa koji će se provoditi u sklopu opatijskog susjedstva. To je i prostor susreta i druženja, kućne obiteljske atmosfere preseljene u javne prostore i neuobičajena mjesta kako bi se u svakom trenutku susretali i upoznavali, međusobno širili prijateljstva i atmosferu solidarnosti među susjedima i gostima kao novim privremenim sugrađanima. Dnevni boravak je i mjesto informiranja o zajednici i mogućnostima uključivanja u rad, volontiranja i/ili sudjelovanja u aktivnostima programa susjedstava.