Grad Opatija
Službene stranice

Unplugged Festival Ičići

Datum: 10.7.2019.

U petak 12. srpnja, nastup bendova raznih glazbenih opusa

 U petak, 12. srpnja, treću godinu zaredom, čitavo mjesto prožimat će kombinacija ugodnih zvukova, uz nastupe desetak bandova na punktovima svih ugostiteljskih objekata u Ičićima.

Unplugged Festival, u organizaciji Tz mjesta Ičići, zamišljen je kao promocija brojnih izvedbi rock, jazz, blues, bossa nova i swing varijanti, taktova polki i valcera, ali i etno izričaja klapskog pjevanja, od kojih većina ima bazu upravo u autentičnim izvedbama mnogobrojnih lokalnih izvođača.

Glavni dio ove glazbene večeri pripala je sastavu Lili Gee, etabliranom na domaćoj, ali i sve više inozemnoj sceni. Lidija Graovac, nekadašnja pjevačica još jednog kultnog banda, Soulfingers, nastavlja samostalno pod umjetničkim imenom Lili Gee. Uz pratnju glazbenika Miroslava Odaka i ostalih članova banda čeka nas još jedna izvrsna interpretacija. Koncert je zakazan za 21.00 sat na glavnoj plaži, a ostali će svoj program započeti već u 19,00 sati na različitim lokacijama - to su Rani Mraz, Duo Timeless, Blu:Kanu, Duo Lemon Jazz, Trio Barcode, Kvartet Liburnija i Klapa Baladur.

Raspored izvedbi i lokacije na stranicama www.icici.tourism.com