Grad Opatija
Službene stranice

"Đurologija" na maloj Ljetnoj u subotu s početkom u 21h

Datum: 4.8.2017.

(Anti)Stand up showa „Đurologija“ u izvedbi Branka Đurića Đure održat će se u subotu, 5. kolovoza s početkom u 21 sat na maloj Ljetnoj pozornici u Opatiji, priopćeno je iz Festivala Opatija.

 

(Anti)Stand Up Show
ĐUROLOGIJA
Branko Đurić Đuro 
Subota, 5. kolovoza 2017. u 21 sat / Ljetna pozornica, Opatija

 

"Đurologija", kao najgledanija predstava u regiji, nastavlja obarati sve rekorde gledanosti, iako ju je u rasprodanim dvoranama već pogledalo preko 80 000 ljudi. 
Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu 'Top lista nadrealista' i 'Audicija', Branko Đurić Đuro kroz 'Đurologiju' doista pruža ono najbolje od sebe. 
Svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u 90-minutnom oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. 
„Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, itd.“ kaže Đuro.

 

Cijena ulaznice: 100,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u uredu na adresi M. Tita 101 (Utorak - nedjelja, 9:00 - 11:00 i 16:30 - 19:30; ponedjeljkom zatvoreno), u Rijeci u Dallas Music shopu i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr.