Grad Opatija
Službene stranice

Gradonačelnik održao radni sastanak s novim direktorom Opatije 21 Igorom Štokom

Datum: 3.8.2017.

U uredu gradonačelnika održan je danas radni sastanak s Igorom Štokom, novim direktorom gradske tvrtke Opatija 21 koji je s današnjim datumom preuzeo ovu dužnost, na inicijativu gradonačelnika Ive Dujmića, koji se sa Štokom sastao u društvu sa nadležnim predstavnicima stručnih služba gradske uprave.

Gradonačelnik Dujmić predao je svu dokumentaciju koja se odnosi na ugovor s koncesionarom koji trenutno upravlja s parkirnim površinama na javnim površinama na području Grada Opatije, a kojemu koncesija istječe početkom 2018. godine. Uz to, novog je direktora gradonačelnik upoznao i sa projektnom dokumentacijom koja se odnosi na najavljeni plan realizacije gradnje nove garaže na Gorovu.

Današnji je radni sastanak posljedica  najave da će tvrtka Opatija 21 po isteku ugovora s aktualnim privatnim koncesionarom koji upravlja parkirališnim prostorima na području Grada Opatije,  preuzeti upravljanje parkiralištima na javnim površinama grada, kao i s najavama da će Opatija 21 voditi projekt gradnje nove garaže na Gorovu.

Kako bi se novi čelni čovjek tvrtke Opatija 21 što bolje pripremio za zadaće koje su pred tvrtkom, tako je prvog dana njegovog angažmana na ovoj funkciji dobio sve relevantne informacije od gradske uprave.

Ujedno, bila je ovo prilika da gradonačelnik Ivo Dujmić čestita Igoru Štoku na preuzimanju ove dužnosti, nakon čega je uslijedio radni dio sastanka.