Grad Opatija
Službene stranice

Nagrađeni najbolji srednjoškolci

Datum: 1.7.2019.

Nagrade Grada učenicima generacije i profesorima godine 

   Na kraju svake školske godine Grad Opatija nagrađuje najuspješnije učenike opatijskih srednjih škola koji su se istaknuli tijekom obrazovanja svojim radom i zalaganjem te uspjesima na raznim natjecanjima i ostalim aktivnostima, kao i profesore godine prema prijedlogu škola. Učenicima generacije i profesorima godine Grad Opatija poklonio je slike akademskog slikara Claudija Franka.

Učenikom generacije Ugostiteljske škole Opatija proglašena je Marcela Ivanov, a profesoricom godine Danijela Valenta. Na svečanoj podjeli svjedodžbi, nagrade je učenici i profesorici uručio zamjenik gradonačelnika Emil Priskić, koji je prigodnim govorom pozdravio sve učenike i profesore, čestitao svima na postignutim rezultatima tijekom školovanja te im poželio daljnji uspjeh.

U Obrtničkoj školi učenicom generacije proglašena je Ljubica Toljanić. Prilikom podjele svjedodžbi u školi nagradu Grada Opatije uručila je zamjenica gradonačelnika Vera Aničić, čestitavši svim učenicima na završetku srednjoškolskog obrazovanja i poželjela im puno uspjeha na daljnjem životnom putu.

U Gimnaziji Eugena Kumičića Opatija za učenika generacije izabran je Karlo Brckan, a za profesoricu godine Sanja Simper