Grad Opatija
Službene stranice

Najavljeno održavanje humanitarnog koncerta „More svima“ 17.12. u Gervaisu

Datum: 4.12.2017.

U Centru Gervais danas je održana konferencija za medije na kojoj je najavljen humanitarni koncert pod nazivom »More svima« na kojem će nastupiti Zorica Kondža, klapa Vinčace, Joso Butorac i Nina Fakin.

Koncert će se  održati 17. prosinca u opatijskom KTC-u Gervais a organizira se s ciljem nabavke pokretne rampe za ulazak u more na plaži Tomaševac za potrebe svih korisnika s otežanim kretanjem.  

Humanitarni koncert danas su najavili predstavnici organizatora i pokrovitelja manifestacije, gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić, predstavnik Rotary kluba i koordinator događaja Opatija Vladimir Jurić, predsjednik Lions kluba Opatija Frano Mika i predsjednica Lions kluba Lovran Jadranka Katarinčić Škrlj.

Organizatori su danas pozvali građane i sve ostale da se kupnjom karte u što većem broju pridruže ovoj humanitarnoj akciji dolaskom na humantirani koncert.

Cijena ulaznice za humanitarni koncert iznosi 70 kuna, a sav prihod će biti doniran u navedene svrhe, rečeno je na konferenciji gdje je najavljena i sljedeća humanitarna akcija Lions-Rotary bal u ožujku sljedeće godine kada će se novac sakupljati putem aukcije slika i reketa s kojim je igrao hrvatski tenisač Marin Čilić.