Grad Opatija
Službene stranice

Novogodišnja zdravica

Datum: 1.1.2020.

Tradicionalna zdravica na terasi hotela Kvarner na deset jezika

 

Tradicionalnom novogodišnjom zdravicom na terasi hotela Kvarner točno u podne Opatija je svojim gostima zaželjela sretnu Novu godinu i zahvalila im što su upravo Kraljicu Jadrana izabrali za doček 2020. godine.

Na deset jezika, prigodnu čestitku gostima uputili su gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić, direktorica TZG Opatija Suzi Petričić, počasna građanka Grada Opatije Liu Pilato Liying te turistički vodiči. Zajedno s brojnim posjetiteljima nazdravili su pjenušcem iz čaša s ugraviranim poznatim opatijskim motivom – Djevojkom s galebom, koje su gostima ostale na poklon kao jedinstveni suvenir i sjećanje na novogodišnji provod u Opatiji.

Puhački orkestar Lovran izveo je klasični božićno-novogodišnji repertoar, a nakon zdravice, druženje se nastavilo ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer uz Dino Antonić Trio.

Novogodišnju čestitku Opatijcima i svim posjetiteljima Kraljice Jadrana uputili su i Opatijski kukali te njihovi gosti, na svoj već poznat način – u 13 sati okupili su se na plaži Slatina, službeno otvorili sezonu kupanja te iz morskih valova ispred kipa Djevojke s galebom nazdravili Novoj godini.