Grad Opatija
Službene stranice

Održana konstituirajuća sjednica Nadzornog odbora Parkova d.o.o.

Datum: 14.7.2017.

U prostorijama gradske tvrtke „Parkovi“ d.o.o. danas je održana konstituirajuća sjednica Nadzornog odbora ove tvrtke. Za novog predsjednika NO Parkova potvrđen je Đani Lukšić, kao njegov zamjenik potvrđen je Eduard Grizilo, dok su za članove potvrđeni predloženi kandidati, i to: Zorica Sergo,  Igor Sablić, te Jasmina Stanković, kao predstavnica radnika u NO Parkova d.o.o.

Mandat dosadašnjim članovima NO Parkova istječe 20. srpnja, te će novi sastav NO Parkova formalno dužnost preuzeti 21. srpnja 2017. nakon upisa u registru nadležnog Trgovačkog suda, a potom će biti sazvana i prva radna sjednica nadzornog odbora.  

Novoimenovani predsjednik NO Parkova Đani Lukšić kratko je naveo kako će osnovna zadaća novog sastava NO Parkova s njime na čelu biti podizanje razine čistoće i uređenosti Opatije. Nakon upoznavanja sa zatečenom situacijom u tvrtki, novi sastav NO-a  dat će smjernice koje će voditi ka tome cilju, uz obveznu brigu o djelatnicima Parkova, naveo je Lukšić, uz konstataciju da su vrlo zadovoljni dosadašnjim rezultatima tvrtke, koji su pozitivni, te aktivnostima direktora Parkova Raula Degana.