Grad Opatija
Službene stranice

Poziv za prijavu projekata u kulturi - OKiZA 2019

Datum: 4.11.2019.

Natječaj je otvoren do 11. studenog 2019.

 Podsjećamo na prijavu projekata u kulturi u sklopu programa OKiZA 2019. (Opatijska kultura i zeleni aktivizam) koju provodi Udruga Žmergo, u suradnji sa Savjetom mladih Grada Opatije. Projekt je dio opatijskog susjedstva programskog pravca 27 susjedstava, u okviru projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture.

Nakon zaprimljenih online prijava, stručni žiri će odabrati 10 kreativnih projekata koje će njihovi autori predstaviti zainteresiranoj javnosti putem kratkih, 5-minutnih interaktivnih i multimedijalnih prezentacija na događaju koji će se održati 28. studenog 2019. godine u Centru Gervais u Opatiji.

Najzanimljiviji projekt kojeg žiri, ali i prisutna publika prepoznaje kao najkvalitetniji i najkorisniji za zajednicu, osvojit će financijsku podršku u vrijednosti od 15.000 kn (bruto) kako bi se isti realizirao na području Opatije najkasnije do lipnja 2020. godine.

Natječaj je otvoren za prijave do 11. studenog 2019. (do 14 sati). Na natječaj se mogu prijaviti fizičke osobe (minimalna dobna granica jest napunjenih 18 godina) i pravne osobe (udruga, umjetnička organizacija, poduzeće i sl.).

Prijavitelji ne moraju imati sjedište ili prebivalište na području Opatije.

Eventualna pitanja u vezi natječaja i upite slati na kultura@zmergo.hr.

Više informacija na mrežnoj stranici Udruge Žmergo.