Grad Opatija
Službene stranice

Predstavljen projekt dogradnje aneksa Fakulteta u Iki

Datum: 20.3.2017.

Prvi korak  ka cilju stvaranja pravog internacionalnog centra edukacije u turizmu i ugostiteljstvu jest širenje kapaciteta Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, o čemu je javnost dobila detaljnije informacije kada je u petak na Fakultetu prezentiran projekt dogradnje tzv. Aneksa I.

Riječ je o troetažnom objektu površine 1.100 četvornih metara, namijenjenog izvođenju nastave i preseljenju knjižnice čitaonice.

Na predstavljanju projekta nazočni su bili Ivo Bašić, glavni tajnik Ministarstva turizma, Pero Lučin, rektor Sveučilišta u Rijeci, Snježana Prijić-Samaržija, prorektorica za studije i studente i novoizabrana rektorica Sveučilišta u Rijeci (koja dužnost preuzima 27. travnja) Erika Fabijanić, predsjednik Skupštine PGŽ i Ivo Dujmić, gradonačelnik Opatije.  

Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić izrazio je zadovoljstvo početkom realizacije projekta, te istaknuo dobru suradnju ove ustanove i lokalne vlasti zahvaljujući kojoj su stvorene i pretpostavke za početak dogradnje aneksa, ali i daljnje realizacije projekta.