Grad Opatija
Službene stranice

Pridružite se ekipi „Života na vagi“ na besplatnim treninzima u Opatiji

Datum: 5.10.2017.

U prvoj sezoni prikazivanja RTL-ov show „Život na vagi“ postigao je zavidne rezultate gledanosti, ali još važnije, potaknuo je brojne gledatelje da promijene način života. Na važnost redovitih treninga i zdrave prehrane u svim dobnim skupinama ukazali su kandidati, ali i treneri te nutricionisti.

Upravo zbog toga RTL pokreće akciju „Život na vagi po gradovima Hrvatske“ u kojem će se održavati besplatni treninzi za sve zainteresirane građane. U nedjelju, 15. listopada ekipa “Života na vagi” stiže u Opatiju u dvoranu Marino Cvetković.

Magistar kineziologije Mario Mlinarić održat će trening, dok će magistrica nutricionizma Mirela Marić iz Poliklinike Aviva odgovarati na sva pitanja sudionika vezana za prehranu. Sve sudionike zasigurno će dodatno motivirati i kandidati „Života na vagi“ Gabrijela Crnjac, Ivan Krolo, Darjan Zajačko i Katarina Rožanković, koji će s njima trenirati.

Pozivamo sve zainteresirane Opatijce i njihove goste da nam se pridruže od 16 sati u dvorani Marino Cvetković. Dovoljno je ponijeti samo dobru volju i ručnik, a za odličnu zabavu i edukativne minute pobrinut će se tim „Života na vagi“.

Projekt „Život na vagi po gradovima Hrvatske“ realizira se u suradnji s gradovima i turističkim zajednicama, kojima se posebno zahvaljujemo.