Grad Opatija
Službene stranice

Završna svečanost u HTŠ

Datum: 8.7.2019.

Učenica generacije Maja Svitek, profesorica godine Tanja Marčan

 Na kraju svake školske godine Grad Opatija nagrađuje najuspješnije učenike opatijskih srednjih škola koji su se istaknuli tijekom obrazovanja svojim radom i zalaganjem te uspjesima na raznim natjecanjima i ostalim aktivnostima, kao i profesore godine prema prijedlogu škola.

Posljednja završna svečanost održana je prošloga petka u Hotelijersko-turističkoj školi Opatija. Učenicom generacije je proglašena Maja Svitek, a profesoricom godine Tanja Marčan. 

Učenicima generacije i profesorima godine Grad Opatija poklonio je slike akademskog slikara Claudija Franka. Na svečanoj podjeli svjedodžbi, nagrade je učenici i profesorici uručio zamjenik gradonačelnika Emil Priskić, koji je pozdravio sve učenike i profesore, čestitao svima na postignutim rezultatima tijekom svog školovanja te im poželio daljnji uspjeh.

Podsjetimo, već su dodijeljene nagrade u ostalim opatijskim srednjim školama. Učenikom generacije Ugostiteljske škole Opatija proglašena je Marcela Ivanov, a profesoricom godine Danijela Valenta

U Obrtničkoj školi učenicom generacije proglašena je Ljubica Toljanić

U Gimnaziji Eugena Kumičića Opatija za učenika generacije izabran je Karlo Brckan, a za profesoricu godine Sanja Simper