01.12.2022. 20:00

Cabaret à la carte je ‘džepni mjuzikl’, pravi kabaretski show s glazbom uživo. Donosi hitove starog Broadwayja koje znate uz točke koje ćete zavoljeti, autorsku poeziju i koreografije, kao i mnogo spontane direktne interakcije s publikom, kako jednom cabaretu i priliči. Bit će tu svjetskih hitova iz Chicaga, Cabareta i drugih velikih mjuzikala, ali i lokalnih hitova Opatije 60-ih, a načuli smo da bi moglo biti i nekih iznenađenja za opatijsku publiku.

Protagonistica ovog showa rođena je Opatijka i veseli se svojoj publici. Možda se uspijemo zajedno prisjetiti Opatije u kojoj smo rasli i delali monade.

Cabaret à la carte je šareni septet u sastavu: Karolina Šuša (plesačica, pjevačica), Petra Ferić (klavijaturistica), Igor Ivanović (klarinetist, saksofonist), Piero Malkoč (kontrabasist), Mijo Vrvilo (bubnjar) i plesačice Ana Maria Prijić i Bruna Pezzi.

Nakon showa u foajeu će legendarni opatijski koktel-majstor Emil Luštica prerušen u gangstera mućkati genijalne koktele iz razdoblja prohibicije.

Gostovanje je podržao Grad Opatija, a suorganiziraju ga Festival Opatija i Umjetnička organizacija Naturščik.

Ulaz je slobodan. 

Ovaj program je dio inicijative Festivala Opatija kojom se lokalnim umjetnicima želi omogućiti promocija i predstavljanje vlastitog rada publici. 

Opatija