15.12.2022. 20:00

NAJLJEPŠA BOŽIĆNA BALETNA BAJKA ORAŠAR U OPATIJI

Priča o djevojčici Marie koja ispod bora pronalazi nesvakidašnji dar te s njime proživi čudesne dogodovštine u svijetu mašte, ispričana je baletnom koreografijom jednog od najpoznatijih koreografa, baletnog majstora i laureata mnogobrojnih nagrada i međunarodnih priznanja – Valerija P. Kovtuna.

Njegovoj tradicionalnoj koreografiji, nadahnut, živ i moderniji izgled daje međunarodno poznata baletna trupa Ukrajinskog klasičnog baleta čiji su članovi vrhunski plesači, prvaci i solisti raznih europskih nacionalnih kazališta, nositelji brojnih međunarodnih nagrada koji u svojem umjetničkom izričaju njeguju visoku tradiciju ruskog baleta i baletne škole, a svoje nevjerojatne plesne vještine uspješno spajaju s posebnim senzibilitetom i glumačkim talentom.

Nesputani kreativni pogled na najpoznatiju blagdansku bajku, jedinstvena scenografska i redateljska rješenja, impozantne dekoracije, raskošni kostimi i uzbudljive video-projekcije uranjaju posjetitelje svih uzrasta u pravu božićnu čaroliju.

Vrhunska umjetnička postava i čarobna glazba Petra Iljiča Čajkovskog još će jednom posjetiteljima pružiti nezaboravan doživljaj Božića u Gervaisu.

Organizator: Festival Opatija

Cijena ulaznica:
Parter: 280,00 kn (37,16 €*) / 260,00 kn (34,51 €*) za studente i umirovljenike**
Balkon: 260,00 kn (34,51 €*) / 240,00 kn (31,85 €*) za studente i umirovljenike**
*fiksni tečaj 1 eur = 7,53450 kn
**Popust za studente i umirovljenike moguće je ostvariti isključivo u uredima Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici ili u radno vrijeme blagajne u prizemlju centra Gervais.

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr
Na dan programa, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja. 

Opatija