04.11.2021. 20:00

Željko Ninčić poznati je stand up komičar koji unazad nekoliko desetljeća uveseljava publiku svojim jedinstvenim stilom. Kao što mnogi njegovi obožavatelji znaju, jedan je od glavnih tvoraca i glumaca najgledanijih predstava svih vremena – „Audiciji“, „Novoj Audiciji“ i „Najnovijoj Audiciji“.
U svojoj karijeri izveo je preko tri tisuće predstava koje je pogledalo skoro 2 milijuna gledatelja širom bivše države.

S „Najnovijom Audicijom“ nastupa samo na području Republike Hrvatske, a u posljednjih desetak godina njenog izvođenja pogledalo ju je oko 200 tisuća gledatelja.
Naravno, starija generacija sjeća se ovog neponovljivog komičara u poznatoj ulozi Marinka Ćutuka u predstava „Audicija“, jednoj od najlegendarnijih izvedbi ikad zabilježenih na području bivše Jugoslavije.

Kako za sebe Željko Ninčić zna istaknuti da je „Ero s onoga svijeta“, nije ni čudno da je to i naziv njegove predstave. 
Kroz njegovo autorsko djelo predstavljaju se dva glavna lika iz posljednjih „Audicija“. Svakako se mjesta pronašlo za Marinka Ćutuka dok je drugo rezervirano za Veselog Bosanca koji se najviše osvrće na status izbjeglice i osobno iskustvo iz Kanade, ali rado se prisjeti i svog iskustva s audicija.
Sam Ninčić je istaknuo kako je svaka predstava koncipirana na svoj način: „Sve teme i likovi su iz našeg okruženja. Inspiracije tu ima i previše. Predstava nikada nije ista jer prati događaje i osluškuje reakciju publike. Danas je teško nasmijati ljude i zato mi je zadovoljstvo kada čujem smijeh. Iako je predstava kritički raspoložena i prezentira stvarnost, publika je to uvijek prepoznala kao dobru namjeru i nagradila aplauzima.“

Stoga ne propustite još jedno umjetničko djelo Željka Ninčića u Opatiji!

Za prisustvovanje predstavi, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora Music Time d.0.0. (besplatno za posjetitelje).

Cijena ulaznice: 90 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna na ulazu u centar Gervais (Nikole Tesle 5) otvorena je sat vremena prije početka programa.

Opatija