26.09.2021. 11:00

Režija: Katja Rabar / Scenografija: Fulvio Juričić / Kostimi: Valentina Ferlin-Živić / Vizualni identitet: Luka Juričić
Igraju: Luka Juričić, Gea Gallo, Eva Ikić, Masimo Dobrić, David Paćalat
Stručni suradnici: MUP – Policijska uprava Istarska, Autoškola Imar, Mario Katić

Trajanje: 35 minuta

Roko i Ana, brat i sestra, dolaskom iz škole zateknu svog tatu u velikom problemu. Naime, njihov tata je prometni policajac koji je na poslu dobio zadatak da održi predavanje o sigurnosti u prometu. Ali, kako tata kaže, pred najzahtjevnijom publikom – prvašićima. Na Roku i Ani težak je zadatak. Moraju pomoći tati prevladati strah od publike te osmisliti predavanje o prometu koje će djeci biti zabavno. Na koje su sve prepreke naišli, što su naučili te jesu li uspjeli pripremiti tatu za predavanje pred najmlađima, pogledajte u novoj predstavi Teatra Naranča.

Ova edukativna predstava namijenjena je djeci, prvenstveno predškolarcima te prvašićima koji postaju samostalni sudionici u prometu. Kroz igru i na zabavan način upoznaje djecu s prometnim situacijama u kojima se kao najugroženiji sudionici nađu na putu do škole, te ih priprema za samostalno, sigurno i odgovorno sudjelovanje u prometu. 

Cijena ulaznice: 40,00 kuna
Obiteljska ulaznica (3 i više ulaznica): 30,00 kuna po ulaznici / popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na mojekarte.hr.

Na dan programa, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja. 
Program se održava u skladu s epidemiološkim mjerama.

 

Opatija