Queen Real Tribute

06.08.2022. 21:00

Večer posvećena legendarnom Queenu u izvedbi Queen Real Tribute, najvećeg europskog Queen tribute benda na Ljetnoj pozornici

Oni nisu samo profesionalni i sjajni glazbenici, oni su veliki obožavatelji Queena te su tako i sami počeli svirati njihove pjesme kako bi zadržali uspomenu na jednog najvećih rock bendova svih vremena i najvećeg pjevača Freddie Mercuryja.

Od nastanka pa sve do dana današnjeg Queen Real Tribute je od samog početka krenuo nizati uspjehe. Tijekom 2007. i 2008. održali su brojne koncerte diljem Europe i ubrzo postali jedan od najvećih tribute Queen bendova na svijetu. 2009. dobili su brojne inozemne ponude što im je donijelo veliku međunarodnu reputaciju, a do 2016. bend je već odsvirao stotine koncerata širom svijeta u nekim od najvećih dvorana i arena. Samo u Brazilu su odsvirali 70 koncerata! Brazilski obožavatelji kažu da je to “najbolji Queen tribute na svijetu”, a u ljeto 2012. sviraju u Beogradu pred više od 60.000 ljudi. Nakon svih spomenutih uspjeha band je odlučio preći na sljedeću razinu te su sastavili show sa simfonijskim orkestrom koji broji 42 instrumenta i zbora od 16 ljudi. Od 2018. godine gostuju u Kini i Južnoj Koreji gdje nižu uspjeh za uspjehom s preko 80 koncerata. Godine 2020. Queen Real Tribute odradio je dugi niz od 68 koncerata diljem Austrije i Njemačkoj na turneji „The Spirit of Freddie Mercury“, a članovi benda sada navode: „Jedva čekamo da se vidimo na našem koncertu u Opatiji, na Ljetnoj pozornici 6.8.2022., jer SHOW MUST GO ON!

Opatija, Ljetna pozornica, 6.8.2022. – večer u kojoj ćete uživati u izvrsnoj izvedbu nezaboravnih hitova I Want to Break Free, Killer Queen, The Show Must Go On, Under Pressure, Crazy Little Thing Called Love, Who Wants to Live Forever, Somebody to Love, Don’t Stop Me Now, Fat Bottomed Girls, Bohemian Rhapsody i još mnogih drugih legendarnog Queena.

Cijena ulaznice (stajanje): 150 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr.

Event Details

Start Date : 06.08.2022.

Time : 21:00

Event Venue

Venue : Queen Real Tribute

Address : Ljetna pozornica

Event Location

Opatija