22.03.2022. 20:00

Prevoditelj: Tomislav Radić / Redatelj: Tomislav Pavković / Scenografkinja: Irena Kraljić / Izbor kostima: Eva Karakaš Bedrina / Igraju: Dajana Čuljak, Vanja Ćirić, Ana Magud, Ivan Glowatzky, Goran Malus, Ivan Magud

Table Manners, kako glasi originalni naslov ove poznate komedije Alana Ayckbourna, jednog je od najizvođenijih i najuspješnijih britanskih komediografa, u svojoj aluziji na pristojno ponašanje za stolom parodira razne ljudske slabosti; ali kako ostati pristojan i društveno adekvatan kad je život tako pun izazova! Ovaj brzi i veseli komad prava je studija zanimljivih osobnosti dovedenih u neobičnu, a opet sasvim moguću situaciju. Radnja prati tri para tijekom jednog ljetnog vikenda kada su se njihovi rodbinski, prijateljski i ljubavni odnosi bespovratno zamrsili. 

Cijena ulaznice: 80,00 kuna
Cijena ulaznice (s popustom za studente i umirovljenike): 60,00 kuna / Popust je moguće ostvariti isključivo na blagajnama Festivala Opatija u uredu na Ljetnoj pozornici i u centru Gervais.

Paket ulaznica “Mjesec kazališta Komedija u Gervaisu” (uključuje po jednu ulaznicu za svaku od 3 predstave iz ciklusa „Mjesec kazališta Komedija u Gervaisu“): 210 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr (poveznica se nalazi ispod).

Na dan programa, blagajna na ulazu u centar Gervais (Nikole Tesle 5) otvorena je od 19 sati.

Opatija