Zdravko Čolić

17.07.2021. 21:30

Dugo očekivani i unaprijed rasprodani koncert Zdravka Čolića, koji je bio planiran za 17.7.2021. u Opatiji na predivnoj Ljetnoj pozornici, radi odluke Nacionalnog stožera RH, prebacuje se u NOVI termin. 
Kako je spomenuti koncert stajaći i time prelazi ograničenja Nacionalnog stožera RH, koja po svim naznakama ostaju na snazi, nismo imali drugu mogućnost već opatijski koncert prebaciti u NOVI termin, 16.7.2022. godine.
Kupljene ulaznice vrijedit će i za novi datum koncerta, ali isto tako povrat novca za kupljene ulaznice moguće je ostvariti od ponedjeljka, 21.6.2021., na prodajnim mjestima gdje su iste i kupljene. Ispričavamo se svim obožavateljima i ljubiteljima pjesama Zdravka Čolića, radi promjene datuma najavljenog koncerta.

 

 

„Čija je ono zvijezda, ljepša nego danica, ono je moja zvijezda, što mi, što mi leži kraj srca…“ tako pjeva Zdravko Čolić o svojoj zvijezdi, a za nas je on najveća zvijezda koja je čak šest puta rasprodala beogradsku Stark Arenu i jedini je izvođač u regiji kojemu je to prošlo za rukom.

Uz hrpu ovacija, praćen pozitivnom vibrom svoje publike, ovim koncertima Zdravko Čolić je još jednom opravdao status i simbol miljenika kako ženske, tako i muške publike. Njegove nastupe sve više prate i mlađe generacije jer osim specifične boje glasa koja ga prati, njegov šarm i pozitivna energija kojom zrači je nešto što privlači ogroman broj publike koja hrli na njegove koncerte.

A upravo rasprodane dvorane pokazuju koliki je interes i potražnja za njegovim koncertima. 

Savršeni omjer bezvremenskih klasika i odlične sinergije glazbenika s publikom bit će popraćeni njegovim najvećim hitovima kao što su: „Pusti, pusti modu“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Ti živiš u oblacima“, „Ti si mi u krvi“, „Merak mi je“ i mnogi drugi.

Zdravko Čolić je samih početaka svoje glazbene karijere bio vrlo uspješan i njegovi nastupi su bili popraćeni velikim brojem obožavatelja, rušio je rekorde puneći dvorane, a čini se da se tradicija i nastavila.

Cijena ulaznice: 180,00 kuna
Ulaznice su u prodaji u uredu Festivala Opatija (Ljetna pozornica, Opatija) radnim danom od 8 do 16 sati i na prodajnim mjestima sustava Eventim.hr
Online prodaja: Eventim.hr (link ispod)

Ulaznice za koncert “Zdravko Čolić”  u uredu Festivala Opatija moguće je platiti isključivo gotovinom.

Event Details

Start Date : 17.07.2021.

Time : 21:30

Event Venue

Venue : Zdravko Čolić

Event Location

Opatija