Bit će sve u redu

Lokacija: Centar Gervais
Datum održavanja: 16.03.2023.

Režija i scenografija: Boris Kovačević / Dramaturgija: Miro Gavran / Igra: Sven Jakir

Glumac i ravnatelj putujućeg teatra koji se proslavio komedijom „Nesretna udavača“ nađe se u velikim problemima kad ga zbog njegove teške naravi napuste svi suradnici. No on nije očajavao – ponio je glumački teret na svoja leđa, samostalno odglumio sve likove i izveo najavljenu cjelovečernju predstavu u kojoj sve pršti od dinamike i humora.

Kritičar Jasen Boko ovaj je Gavranov tekst nazvao „prvom hrvatskom postmodernom dramom“. Spajajući humor s parodijom erotičnosti koju je afirmirao Boccacciov „Dekameron“ dobivamo lepršavu predstavu atraktivnu svim generacijama.

Nevjerojatno brz broj preobrazbi, lepeza različitih mjesnih govora i urnebesni karakteri u interpretaciji Svena Jakira (kojeg ste imali prilike gledati u komediji „Savršeni partner“) u predstavi kakvu još nikada niste vidjeli! Ova monokomedija šalje i utješnu poruku, toliko potrebnu u ovim vremenima – na kraju će sve biti u redu.

Cijena ulaznice: 9 €
Cijena ulaznice za studente i umirovljenike: 7 € / Popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija
Paket ulaznica “Dani Teatra Gavran u Gervaisu” (po jedna ulaznica za predstave “Na kavici u podne” i “Bit će sve u redu”): 16 €
(PAKET PRODAJA ONLINE: https://www.mojekarte.hr/hr/dani-teatra-gavran-u-gervaisu/paketi-607925.html)

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr
Na dan programa, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja. 

 

25.06.2024.
26.06.2024.
27.06.2024.
27.06.2024.
27.06.2024.
Opatija