Festival klasične glazbe i opere

Lokacija: Vila Angiolina, Opatija
Datum održavanja: 27.10.2023.

Ženski zbor SKLAD donosi izvrsnost i profinjenost glazbenog izričaja s posebnim naglaskom na najbolja imena naših krajeva poput Papandopula, Zajca, Lisinskog, Ronjgova, Gotovca… u izvođenju četveroglasnih skladbi pod ravnanjem dirigentice Nade Matošević Orešković, vrhunske i svjetski poznate dirigentice. Zbor se nerijetko kvalificira na međunarodnim natjecanjima u zborskom pjevanju pa je tako ove godine osvojio izvrsnu srebrnu plaketu na međunarodnom natjecanju zborova u Veroni i plasirao se na Državnu smotru Hrvatskog sabora kulture.


CIJENA ULAZNICE:

Ulaznica (slobodno sjedenje): 6 € (45,20 kn) 
Poveznica na online prodaju ulaznica: https://www.mojekarte.hr/hr/zenski-zbor-sklad/ulaznice-612332.html
Paket ulaznica (uključuje četiri programa: “Un viaggio”, V.Šimić i M. Lucić; “Ženski zbor SKLAD”, “Duo Balyk”; “Opera in jeans”, V.Šober, N.Matošević Orešković): 20 € (150,69 kn)
Poveznica na online prodaju paketa ulaznica: https://www.mojekarte.hr/hr/festival-klasicne-glazbe-i-opere-vila-angiolina/paketi-612356.html

Festival Opatija omogućuje studentima i umirovljenicima popust od 10% koji je moguće ostvariti na blagajnama Festivala Opatija – u uredu na Ljetnoj pozornici (Zert bb) i u Centru Gervais (Nikole Tesle 5).

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 15 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr

 

02.12.2023.
“VOLOŠĆANSKI PREDBOŽIČNI KUP 2023.”
Jedriličarski klub Opatija
02.12.2023.
Folklorni ansambl ZORA
Centar Gervais
06.12.2023.
Kongres
Centar Gervais
Opatija