Flashdance

Lokacija: Ljetna pozornica
Datum održavanja: 03.06.2023.

Poštovana publiko,

zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, mjuzikl „Flashdance“ koji se trebao održati u petak, 2. lipnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji, odgađa se za novi termin:

subota, 3. lipnja 2023. s početkom u 21:30 sati na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Ulaznice kupljene za izvedbu u petak, vrijedit će i za novi termin.  

Ukoliko novi termin ne odgovara, povrat novca može se zatražiti od ponedjeljka, 5. lipnja na mjestu gdje su ulaznice kupljene. Za ulaznice kupljene online, povrat treba zatražiti na [email protected] i navesti broj narudžbe i broj ulaznica za koji se želi povrat, zaključno do 26. lipnja 2023.

 

Zahvaljujemo na razumijevanju!

 

 

 

Tekst: Thomas Hedley, Robert Cary / Glazba: Robbie Roth / Stihovi: Robert Cary, Robbie Roth

POZORIŠTE NA TERAZIJAMA, Beograd, Srbija

Redatelj: Vladan Đurković / Prijevod i prepjev: Slobodan Obradović / Orkestrator: Aleksandar Sedlar / Koreograf: Milica Cerović / Dirigent: Vesna Šouc, Milan Nedeljković / Kostimograf: Jelena Stokuća / Scenograf: Marija Kalabić / Lektor: Radovan Knežević

ALEX OWENS: Nevena Nerandžić/Mina Nenadović
NICK HURLEY: Slaven Došlo/Arsenije Tubić
GLORIA: Milena Živanović/Mitra Mladenović
KIKI: Marta Bogosavljević/Bojana Račić
TESS: Tatjana Dimitrijević/Teodora Tomašev
HARRY: Miroljub Turajlija
JIMMY: Danijel Korša
HANNAH: Tatjana Bošković
LOUISE: Valentina Pavličić
JOE: Aleksandar Dunić
ANDY: Milan Antonić
MISS WILDE: Milena Moravčević
C.C.: Slobodan Stefanović
TAJNICA: Jelena Arsić

Balet: Milica Pavlović, Katarina Gromilić, Tamara Ivančić, Lidija Novaković, Ivana Dubovac, Milica Todorović, LJubica Nešić, Aleksandra Marinković, Lana Migrić, Elena Pejić, Nataša Isakov, Natalija Đikanović, Jovana Jadranin, Sofija Stanković, Nemanja Naumoski, Igor Naumoski, Igor Grabovica, Branko Mitrović, Stefan Ćaldović, Danilo Fatić, Sava Vidicki, Dejan Milošev, Nikola Radenković

Kor: Marko Bogdanić, Stefan Živanović, Dušan Svilar, Nemanja Nikolić, Jovan Nikolić, Viktor Vlajić, Bojan Gavrilović, Filip Čala, Mirjana Stojanović, Tatjana Popović, Kristina Savić, Biljana Peković, Minja Petrović, Tatjana Nikolić, Nina Mijalković (alternacije: Sara Ristić, Katarina Dimitrijević)

Orkestar: Vojin Nenadović, Dejan Stojadinović/Mladen Lukić, Miloš Branisavljević/Želimir Vasić, Uroš Ranković, Ivana Pavlović/Meri Bojić Radojičić

Često se na Broadwayu, kao i na londonskom West Endu uprizoruju predstave nastale prema filmu, a takav je slučaj i s mjuziklom Flashdance. Ovaj kazališni hit, nastao prema slavnom, istoimenom filmu iz 1983. godine u kojem Jennifer Beals i Michael Nouri tumače glavne uloge, ostao je upamćen prije svega po velikim glazbenim hitovima i atraktivnim plesnim točkama. Rađen prema tekstu Thomasa Hedleya i Roberta Caryja, mjuzikl je svoju premijeru imao 2008. godine u Theatre Royalu u Plymouthu, kao dio desetomjesečne turneje po Velikoj Britaniji, nakon čega su uslijedile izvedbe na londonskom West Endu.

U središtu radnje je ambiciozna Alex Owens, djevojka koja danju, zajedno s brojnim prijateljima, teško radi u tvornici, dok noću nastupa u lokalnom baru izvodeći svoje inovativne plesne točke. Najbolja prijateljica Gloria potiče ju da smogne hrabrost i ostvari svoj san i prijavi se na audiciju za uglednu Plesnu akademiju Shipley.

Zaplet počinje kada se u tvornici pojavi Nick Hurley, bogati sin vlasnika tvornice koji se zaljubljuje u Alex. Niz nespretnih poteza kojima Nick ugrožava Alexin put ka uspjehu, kao i odluka o otpuštanju njenih prijatelja iz tvornice, baca tamnu sjenu na njihovu ljubavnu priču.

Većina asocijacija na mjuzikl Flashdance uglavnom je vezana uz glazbene hitove („Gloria“, „Maniac“, „Flashdance… What a Feeling“) i legendarne plesne točke čija je koreografija upisana u povijest pop kulture.

Cijena ulaznice:
Sektor A (1. – 18. red): 30 € / 226,04 kn
Sektor B (19. – 32. red): 25 € / 188,36 kn

Online prodaja pojedinačnih ulaznica: https://www.mojekarte.hr/hr/flashdance/tickets-609396.html

Cijena PAKETA (uključuje po jednu ulaznicu za “Flashdance” i jednu za “Chicago”):
Sektor A (1. – 18. red): 50 € / 376,73 kn
Sektor B (19. – 32. red): 40 € / 301,38 kn

Online prodaja paketa ulaznica: https://www.mojekarte.hr/hr/festival-mjuzikla/paketi-609465.html

Ulaznice su u prodaji u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i Foto Reviji, u Matuljima u New Sound agenciji i online na www.mojekarte.hr
Informacije na tel. 051/271-377

26.07.2024.
The Cult
Ljetna pozornica u Opatiji
26.07.2024.
The Cult
Ljetna pozornica
27.07.2024.
NAŠI TANCI I STARE UŽANCI
Ljetna pozornica u Opatiji
27.07.2024.
30.07.2024.
Classical Night – Filarmonia
Ljetna pozornica u Opatiji
Opatija