Kaskader

Lokacija: Ljetna pozornica
Datum održavanja: 12.06.2024.

akcija, komedija, drama; 126 min; USA

Režija: David Leitch
Uloge: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt

Gosling je Colt Seavers, bivši vrhunski kaskader koji više ne može parirati mlađim kolegama, a i oporavlja se od nesreće u kojoj je gotovo izgubio život, no kad ga zamole da se uključi u filmski projekt svoje bivše djevojke Jody Moreno (Blunt), vraća se u akciju. Poznato je da nevolja nikad ne dolazi sama, pa osim što radi za bivšu djevojku, nestaje glavni glumac u filmu (kojega glumi Aaron Taylor-Johnson), a Colt sve vještine koje koristi na setu, stavlja na raspolaganje kako bi ga pronašao.

Priča o kaskaderu koji je prisiljen doći u prve redove i postati akcijska zvijezda temelji se na istoimenoj televizijskoj seriji iz 1980-ih Glena A. Larsona s Leejem Majorsom i Heather Thomas u glavnim ulogama te je ujedno posveta svim kaskaderima diljem svijeta koji rade ogroman, ali i nevidljiv posao.

Cijena ulaznice: 4 €

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 15 sati, online na www.mojekarte.hr i njihovim prodajnim mjestima (Dallas Music Shop u Rijeci, Petrol i Crodux benzinske postaje i dr.).
Na dan programa, blagajna na ulazu u Malu ljetnu pozornicu (ulaz iz parka Angiolina) otvorena je sat vremena prije početka održavanja. 
U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, projekcija se održava u Centru Gervais (Nikole Tesle 5, Opatija).
Organizator zadržava pravo izmjene programa.

 

 

21.06.2024.
Josipa Lisac
Ljetna pozornica
22.06.2024.
Imaginarni prijatelji
Ljetna pozornica
23.06.2024.
RokPoluotok
Udruga RokOtok
23.06.2024.
Izvrnuto obrnuto 2
Ljetna pozornica
24.06.2024.
Euro 2024. na Ljetnoj
Ljetna pozornica
Opatija