Grad Opatija
Službene stranice

Savjet mladih

O radu i aktivnostima Savjeta mladih Grada Opatije možete pronaći na službenim stranicama Savjeta mladih

Program rada za 2020. godinu 

Javni poziv za predlaganje kandidata za članove IV. saziva Savjeta mladih Grada Opatije

Javni poziv za predlaganje kandidata za članove IV. saziva Savjeta mladih Grada Opatije

Datum: 27.2.2014.

Gradsko vijeće Grada Opatije objavljuje Javni poziv za predlaganje kandidata za članove IV. saziva Savjeta mladih Grada Opatije.

Pravo predlaganja kandidata za članove Savjeta mladih Grada Opatije imaju udruge mladih i udruge koje se bave mladima, učenička vijeća srednjih škola, studentski zborovi i drugi oblici organiziranja mladih sa sjedištem na području Grada Opatije.

Kandidati za članove Savjeta mladih Grada Opatije mogu biti osobe s prebivalištem na području Grada Opatije u dobi od petnaest (15) do dvadeset devet (29) godina života.

Rok za podnošenje prijedloga je 15 dana od dana objave javnog poziva na web stranici Grada Opatije i obavijesti u Novom listu.

Prijedlozi se podnose Upravnom odjelu za financije i društvene djelatnosti Grada Opatije na obrascu OBR-SM-2014 (dostupan u pisarnici i na web stranici Grada Opatije) na adresu: Grad Opatija, Upravni odjel za financije i društvene djelatnosti, Maršala Tita 3, 51410 Opatija, s naznakom “ Prijedlog kandidata za članove Savjeta mladih Grada Opatije”.

Za dodatne informacije se možete obratiti na broj telefona 680 146 ili putem elektroničke pošte, na adresu: marta.bercic@opatija.hr.