Grad Opatija
Službene stranice

I ove nedjelje na opatijskoj Ljetnoj pozornici božićna predstava za djecu

I ove nedjelje na opatijskoj Ljetnoj pozornici božićna predstava za djecu

Datum: 16.12.2020.

Nakon uspješno održane kazališne predstave za djecu „Otmica Djeda Mraza“ na opatijskoj Ljetnoj pozornici, Festival Opatija i ove nedjelje, 20. prosinca poziva najmlađe posjetitelje u kazalište na otvorenom!

Predstava „Šlampavi Djed Mraz“ o nesavršenom Djedici i brižnoj Baki Mraz počinje u 11 sati, a izvodi ju Kazalište Tvornica lutaka iz Zagreba. Režiju i scenarij potpisuju Petra Radin i Hrvoje Čanić.

Daleko na Sjevernom polu, u toplom domu Bake i Djeda prezimena Mraz, odigrava se velika drama uoči podjele božićnih poklona. Kako je Djed vrlo neuredan i šlampav, i nikada ne zna tko mu glavu nosi, najkompliciranije poslove za njega obavlja Baka Mraz. Ove godine Baki je dozlogrdilo spašavati stvari u zadnji čas te je odlučila Djeda Mraza naučiti pameti sakrivši vreću sa poklonima. Djed shvati kako Baka Mraz igra golemu ulogu u njegovom poslu, a unatoč tome ostaje sama na Božić, stoga ju ove godine odlučuje povesti sa sobom na put oko svijeta.

Predstava je namijenjena djeci od 3 do 11 godina.

Ulaz na Ljetnu pozornicu je slobodan, a bit će otvoren sa strane opatijskog mula 15 minuta prije početka predstave. Molimo zainteresirane da budu točni jer je broj posjetitelja ograničen. Predstava će se održati sukladno epidemiološkim mjerama. Molimo posjetitelje ukoliko osjećaju tegobe koje se mogu povezati s virusom Covid-19 da se suzdrže od dolaska.