Grad Opatija
Službene stranice

Summer Sensual Days

Summer Sensual Days

Datum: 12.6.2019.

Nekoliko stotina plesača u Opatiji od 14. do 17. lipnja 

Uz potporu TZG Opatija te Festivala Opatija, festival Summer Sensual Days ove će godine drugi put u Opatiji okupiti plesače i plesne entuzijaste iz cijelog svijeta u potrazi za aktivnim plesnim odmorom.

  Bogat dnevni sadržaj prepun plesnih radionica uz ponajbolje svjetske instruktore i cjelonoćni plesni partiji na nekoliko plesnih podija u Centru Gervais, show nastupi te plesni punktovi u gradu samo su neki od sadržaja koji će sredinom lipnja u Opatiju privući nekoliko stotina plesača raznih nivoa plesa. Sam program zadovoljit će svačije plesne apetite – plesne su radionice namijenjene plesačima s barem malo plesnog iskustva, no dnevni plesni punktovi ispred Hotela Imperial i na plaži Royal Beach, te plesni partiji u Centru Gervais otvoreni su svima bez obzira na plesno iskustvo. Vrhunac festivala je svakako subotnji Royal Glam Night sa spektakularnim show nastupima festivalskih instruktora, a dodatan začin programu su i ranojutarnji plesnjaci za one najizdržljivije od 5:00 do 6:00, te poseban plesni party 16. lipnja na trsatskoj Gradini do koje će biti organiziran prijevoz.

Festival Summer Sensual Days, Opatija u organizaciji Salsa Adria Produkcija i PK Los Mamberos proširenje je već postojećeg, istoimenog programa koji se već 8. godinu zaredom odvija krajem lipnja u Rovinju, tjedan dana prije velikog salsa festivala Croatian Summer Salsa Festival u istoj organizaciji. Tijekom godina festival Summer Sensual Days narastao je sa 200 na nekoliko tisuća polaznika koji u potrazi za novim plesnim avanturama svake godine borave jedan do dva tjedna u Rovinju. Summer Sensual Days Opatija osmišljen je kao nadogradnja i uvertira već postojećem programu u Rovinju, a svojom će jedinstvenom energijom svakako obogatiti ljetni program u Opatiji.

Više informacija o festivalu možete pronaći na www.summersensual.com/opatija.