Grad Opatija
Službene stranice

Svaki korak je važan

Svaki korak je važan

Datum: 2.4.2019.

Sportsko-rekreativna manifestacija u povodu Svjetskog dana zdravlja

KŠR Gorovo pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Ičići, povodom Svjetskog dana zdravlja organizira sportsko-rekreativnu manifestaciju  „Hodajmo i vježbajmo zajedno-Svaki korak je važan“.

Manifestacija će se održati u subotu 06. travnja 2019.g. na plaži Ičići od 10:00 do 14:00 sati. Od aktivnosti predviđeno je nordijsko hodanje, pješačenje rutama Opatijske rivijere. Vježbajmo zajedno, sportski poligon za djecu i stolni tenis aktivnosti su u koje se mogu uključiti sudionici svih dobnih skupina.

Partneri manifestacije su: Crveni križ Opatija, Zavod za javno zdravstvo PGŽ, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Thalassotherapia Opatija, STK Opatija 08.

Djelatnici Crvenog križa Opatija mjerit će tlak i visinu šećera u krvi, a predstavnici Thalassotherapie Opatija, Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te Zavoda za javno zdravstvo PGŽ održat će edukacije o važnosti vježbanja, savjetovanje o zdravoj prehrani  i održivom razvoju s ciljem sportske, turističke i kulturne promocije. Program će voditi Dražen Turina Šajeta.

Učinite nešto korisno za svoje zdravlje te se uključite u jedan od navedenih programa.