Grad Opatija
Službene stranice

18.

18. "KLAPE VA MANDRAĆE" 24. SRPNJA

Datum: 4.5.2021.

 "Klape va Mandraće", tradicionalna i omiljena manifestacija ove će godine doživjeti "svoju punoljetnost" te će na Volosko dovesti klape koje će zapjevati u predivnom ambijentu, a sve će se dogoditi 24. srpnja.  Prošlogodišnji izmijenjeni koncept bio je uzrokovan epidemiološkim mjerama, za koje se nadamo da će ove godine dozvoliti "povratak na staro". Ako tako i ne bude, klape će zasigurno zapjevati, na zadovoljstvo samih klapa, organizatora, ali i brojne publike koja redovito ispuni Volosko i koja je ovu manifestaciju odavno prigrlila kao posebno dragu.

Organizator, Udruga MKM iz Opatije ovim putem poziva klape da se prijave na vrijeme. Uvjeti nastupa su ostali isti, možemo skoro reći i jedinstveni posljednjih godina što se tiče klapskih nastupa, manifestacija i festivala – klape nastupaju a capella, bez glazbene pratnje, a takva se izvedba posebno cijeni i daje pun naglasak samoj vokalnoj izvedbi.

Klape se mogu prijaviti mailom na adresu: kzu.mkm.opatija@gmail.com ili telefonom na 091/ 57 56 508.

 Volosko, koje je samo po sebi doista posebno i inspirativno mjesto, će tako po osamnaesti put ispuniti klapska pjesma vrsnih klapa. Zato je za vjerovati da klape, kao i sam organizator, nestrpljivo čekaju susret "va Mandraće".