Grad Opatija
Službene stranice

Čestitka roditeljima novorođene djece  u 2018. godini

Čestitka roditeljima novorođene djece u 2018. godini

Datum: 5.2.2019.

DND Opatija jučer priredilo druženje roditelja najmlađih Opatijaca

U prostorijama Društva „Naša djeca“ Opatija jučer je održano druženje s obiteljima novorođene djece u 2018. godini pod nazivom „Čestitka roditeljima novorođene djece u 2018. godini“. Bila je to izvrsna prilika za razmjenu iskustva roditelja, ali i dobivanje korisnih savjeta stručnjakinja za razvoj, odgoj i njegu djece.

Pozdrave i riječi dobrodošlice uputili su tajnica Društva „Naša djeca“ Opatija Sanja Škorić i zamjenik gradonačelnika dr.sc. Emil Priskić koji je istaknuo niz mjera koje Grad Opatija provodi s ciljem pružanja podrške obiteljima s djecom kao što su naknade za bebe te besplatan vrtić za svako drugo i slijedeće dijete u obitelji.

 Kratka predavanja roditeljima iznijele su nutricionistica Mihela Dujmović, patronažna sestra Viktorija Vlašić, Iva Milinovich iz stomatološke ordinacije „Dentivo“ te Ana Jantolek psihologinja Društva „Naša djeca“ Opatija.  Hipp Hrvatska osigurao je prigodne brošure koje su podijeljene roditeljima. Na druženju je istaknuto da sve savjete o njezi i brizi za svoje dijete roditelji mogu pronaći u Društvu „Naša djeca“ Opatiji čiji će ih stručni tim uputiti na pravo mjesto.