Autohtne delicije poput sira, pršuta, slavonskog kulena, maslinovog ulja, te vina iz Hrvatske i Slovenije ponudit ce 82 izlagaca na prostoru od tisucu metara kvadratnih. Sajam je prodajnog karaktera uz prigodnu degustaciju vina i autohtonih delicija. Ulaz je za posjetitelje slobodan, a na ulazu ce se po 30 kuna prodavati prigodne degustacijske caše s vrecicom. Službeno otvaranje sajma je u petak u 12.00 sati. Ugostiteljska škola ce u 13.00 sati predstaviti koktele, a Agroliburnija u 16.00 sati svoje proizvode. U subotu u 12.00 sati svoje umijece prezentirat ce liburnijski kuhari te pripremiti divovsku fritaju sa šparogama i škampima. U nedjelju od 10.00 do 13.00 sati posjetiteljima ce se predstaviti projekt Cesta domace hrani te autohtona jela s gornjeg liburnijskog podrucja. Na štandu slastica Beta iz Matulja posjetitelji ce moci probati vinsku tortu, ciji je recept napravljen specijalno za ovaj sajam. Ocjenjivacka komisija izabrat ce najbolja vina izložbe. Program su predstavili organizatori Želimir Pavlek, Alma Cvjetkovic,Milan Sesar i Matea Petkovic.