Podržite kreativne članove opatijske Udruge osoba s invaliditetom

Zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić podržala je članove Udruge osoba s invaliditetom grada Opatije koji su na štandu na tržnici ponudili svoje ručno rađene božićne ukrase. Šareni, veseli božićni ukrasi nastali su u kreativnoj radionici, jednoj od mnogih koje se provode u opatijskoj udruzi kroz projekt “Opatijski kutak za inkluziju”. Kroz projekt se uspješno provode ili će se uskoro početi provoditi brojne aktivnosti, poput radionice muzikoterapije, bubnjarske radionice, keramičke, umjetničke i lutkarske radionice i fizičke aktivnosti kao što su nordijsko hodanje i stručno vođeno vježbanje u Thalassotherapiji Opatija.

– Projektom “Opatijski kutak za inkluziju” želimo osigurati još bolje uvjete za socijalnu integraciju osoba s invaliditetom u našem gradu. U ovom nam je projektu vrlo vrijedan partner Udruga osoba s invaliditetom grada Opatije. Uskoro počinje uređenje prostora za aktivnosti Udruge i organizaciju poludnevnog boravka njenih članova u Ulici 9. rujna, naglasila je zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić.

Članove Udruge možete svojim donacijama podržati i ovoga petka 3. 12. 2021, od 10 do 12 sati  na opatijskoj tržnici te njihovim kreativnim radovima sebi i svojim bližnjima uljepšati blagdane.

 

Opatija