13. Maškarani klapski maraton 25. veljače u Opatiji

Maškarani klapski maraton će ove godine doživjeti svoje trinaesto izdanje, a pripreme su u punom jeku. Naravno, u ovim vremenima sve nam diktiraju epidemiološke mjere ali organizator je spreman za sve opcije.

Zbog situacije s pandemijom prošlogodišnje izdanje je održano u ljetnom terminu, a organizator Udruga MKM iz Opatije najavljuje povratak manifestacije u redovno zimsko izdanje te će se 13. Maškarani klapski maraton održati 25. veljače 2022.g. u Opatiji, u već nadaleko poznatoj vrhunskoj atmosferi i na svojoj omiljenoj lokaciji – u Sportskoj dvorani “Marino Cvetković”. S koliko publike i pod kojim epidemiološkim uvjetima još se ne može znati, ali kako god bilo – bit će zabavno i originalno.

U organizaciji Udruge MKM i ove će godine biti veselo, klape se već uvelike pripremaju te ih je već 7 potvrdilo svoj nastup, a prijave se primaju zaključno sa 31. siječnja.

Kako je to već znano pravilo, već tradicionalno poznate napjeve zapjevat će poznate klape, ali s nekim novim, zanimljivim i dosjetljivim tekstovima i aranžmanima, a za ovu večer se klape tradicionalno pripremaju biti što originalnije maskom, koreografijom i izvedbom. Podsjetimo, klape se natječu za vrijedne nagrade koje dodjeljuje ocjenjivački sud i za nagrade publike koja glasa putem glasačkih listića.

 Klape se mogu prijaviti mailom na [email protected] ili na 091/ 57 56 508, a preko istih kontakata mogu dobiti i sve potrebne informacije.

Organizator najavljuje još neka iznenađenja, kako za izvođače tako i za publiku, a početkom veljače bit će objavljene sve točne informacije oko ovog izuzetno popularnog karnevalskog događanja.

Krepat, ma ne molat!

Opatija