Zamjenik gradonacelnika Ernie Gigante Deškovic, vijecnik Gradskog vijeca Grada Opatije Nikica Pažin, MIK-ovci Duško Jelicic Dule i Silvana Jelicic, Andrej Baša, Dražen Turina Šajeta, Mario Šimunovic, Ljubo Kuntaric, Danijel Nacinovic, Robert Grubišic, Milka Cakarun Lenac, Lado Bartonicek, trener Jedrilicarskog kluba Opatija Damir Nakrst i jedrilicarka Anja Hamerlitz neki su od gostiju koji su uživali u delicijama poput “jogurta s diven lemuncinom, friganom ciklom, domacim kobasicama i grobnickoj skute, njokima od pomidori z šparogami i škampi, štrudelu od koprive i sira i škrtavom presnacu”. Za morsku kulisu pobrinuli su se najmladi clanovi Jedrilicarskog kluba Opatija koji su jedrili u optimistima te ribar Drago iz Voloskog koji je krpao svoju mrežu. – Zahvaljujem svim dragim gostima koji su nam se pridružili na dorucku, projektu koji je postao ne samo brand naše škole, vec i Opatije kao i županije. Upravo je u Voloskom davne 1929. godine osnovana Ugostiteljska škola, pa smo odlucili u ovom prekrasnom ambijentu spojiti hranu, more i glazbu, kazao je ravnatelj Ugostiteljske škole Opatija Damjan Miletic. Andrej Baša zahvalio je u ime MIK-ovaca na jedinstvenom dorucku, istaknuvši kako ga veseli da se kuharsko zanimanje konacno pocelo cijeniti, jer kvalitetni kuhari doprinose dobrom glasu svake turisticke destinacije. Ravnatelju Mileticu urucio je poklon – monografiju MIK-a.