Otvoren HoReCa Adria – Sajam za pripremu nove turističke sezone

Otvoren HoReCa Adria – Sajam za pripremu nove turističke sezone

Jucer je u Opatiji svecano otvoren sajam HoReCa Adria, namijenjen opremanju hotela, apartmana, restorana i ugostiteljskih objekata. Na Sajmu izlažu 74 izlagaca sa više od 5,000 proizvoda i usluga namijenjenih poduzetnicima u turizmu. Sajam ce biti otvoren do subote, 12. studenog. Rijec je o trodnevnom sajmu koji na kraju sezone u Opatiju dovodi vodece dobavljace opreme za sve turisticke djelatnosti. Upravo se ovaj jesenski period pokazao optimalnim terminom kako bi se poduzetnici u turizmu na vrijeme mogli upoznati s najnovijim trendovima, odnosno kako bi se što kvalitetnije i pravovremeno pripremili za sezonu 2017. Otvorenju sajma nazocili su zamjenici gradonacelnika Grada Opatije Marina Gašparic i Fernando Kirigin, direktorica Turisticke zajednice Primorsko-goranske Irena Peršic Živadinov, direktorica Turisticke zajednice Grada Opatije Suzi Petricic, zamjenik župana Primorsko-goranske županije Marko Boras Mandic  te Perica Šolic, savjetnik predsjednika Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Rijeka. Na sajmu HoReCa Adria ove godine nastupa 74 izlagaca iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije i Srbije, koji ce predstaviti više od 5,000 proizvoda i usluga. Takvim asortimanom zastupljena je oprema za sve turisticke djelatnosti, pa ce tako poduzetnici u turizmu na jednom mjestu pronaci sve što im je potrebno za pripremu sljedece turisticke sezone. Izlagaci su upravo sajam HoReCa Adria odabrali kao mjesto gdje po prvi puta predstavljaju neke od svojih najnovijih proizvoda, pa se tako u Opatiji 15 proizvoda može vidjeti cak premijera. Izdvojimo nove linije profesionanih caša za ugostiteljstvo Air i Air Sense njemackog proizvodaca Schott Zwiesel, inovativna tehnologija pranja restoranskog suda švedskog brenda GRANULDISK, minibar s mjeracem potrošnje Dometic HiPro, nove linije Icematic ledomata i parnokonvekcijskih peci XS, te najnovije linije porculana Bauscher i RAK. Bogat izlagacki program prate i brojne prezentacije, show cooking i degustacije, a sva prezentacija opreme osmišljena je po prinicpu “hands-on” gdje ce posjetitelji direktno od chefova koji koriste pojedine uredaje moci vidjeti kako oni funkcioniraju i koje su im prednosti. S prvim danom Sajma, u poslijepodnevnim satima pocinju i predavanja namijenjena turistickim djelatnicima. Predavaci su istaknuti strucnjaci iz prakse, koji ce govoriti o aktualnim temama poput online marketinga i oglašavanja, on-line placanja za privatne iznajmljivace, poboljšanju komunikacije s gostom, softverskim rješenjima, kreditiranju za pripremu sezone, novoj poreznoj reformi za ugostiteljstvo i drugim temama. Sajam je otvoren do subote, 12. studenog. Radno vrijeme sajma je svakim danom od 10:00 do 19:00 sati. Ulaz na sajam je besplatan uz prethodnu prijavu na www.horeca-adria.com.

Search
Generic filters
Promijeni veličinu teksta
Promijeni kontrast
Opatija