Podržimo Opatiju u izboru za Najljepši advent u Hrvatskoj

Krenuo je izbor za Najljepši advent u Hrvatskoj, novi projekt portala gradonačelnik.hr-a, koji redakcija portala, prvi puta provodi na  svojoj Facebook stranici,

U izbor za Najljepši advent uključila su se 33 grada i 4 općine – slike njihovih advenata objavljene su na FB stranici portala gradonačelnik.hr na kojoj od danas pa do 12. siječnja u ponoć možete pronaći i lajkati svoje favorite i tako im pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru FB publike. Pobjednici će biti proglašeni 13. siječnja 2022.

Za izbor za Najljepši advent prijavila su se 33 grada i 4 općine: Bakar, Belišće, Crikvenica, Čazma, Delnice, Donji Miholjac, Dubrovnik, Đakovo, Karlovac, Kutina, Labin, Lepoglava, Metković, Nova Gradiška, Novska, Opatija, Osijek, Pleternica, Poreč, Pula, Rijeka, Rovinj, Samobor, Slavonski Brod, Sveta Nedjelja, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vukovar, Zadar i Zlatar, te općine Ernestinovo, Mače, Tar-Vabriga i Vir.

Naglašavamo da ovo nije stručni izbor ili ocjena koji je advent najljepši, već će  – kao i uvijek kada su u pitanju ‘vox populi’ izbori, pobjeda uvelike ovisiti o emocijama i privrženosti ljudi prema svome gradu/općini, te snazi same zajednice.

 

PRAVILA IZBORA:

  • Na FB stranici gradonačelnik.hr abecednim redom objavljene su slike advenata 
  • Glasovanje traje do 12. siječnja u ponoć
  • Broje se i priznaju lajkovi na glavnu objavu sa slikama adventa, i to samo na FB stranici gradonačelnik.hr, ne i na sheranim objavama!
Opatija