Potpisan godišnji ugovor s Rijeka sportom

Grad Opatija i Rijeka sport d.o.o. potpisali su Ugovor o davanju na korištenje sportskih objekata u 2022. godini. Ugovor se odnosi na korištenje Bazena Kantrida, bazena za skokove u vodu i Stadiona Kantrida za treninge i natjecanja opatijskih sportskih klubova, odnosno NK Opatija i Vaterpolo kluba Opatija. Proračunom Grada Opatije za 2022. godinu za tu je namjenu osiguran ukupni iznos od 600 tisuća kuna.

– Izuzetno mi je drago što nastavljamo našu suradnju s Rijekom, susjednim gradom s kojim  se logično nadopunjavamo u korištenju sportske infrastrukture. No, imamo se i mi čime pohvaliti, a u budućnosti ćemo imati još i više sportskih objekata pa će sportaši dvaju gradova imati još više izbora. Isto tako, zahvaljujemo Rijeka sportu što nam izlazi u susret vezano uz treniranje naših klubova za vrijeme održavanja manifestacija u opatijskoj dvorani Marino Cvetković, naglasio je prilikom potpisivanja ugovora gradonačelnik Fernando Kirigin

– U ime Rijeka sporta i Grada Rijeke zahvaljujem Gradu Opatiji na poslovnoj suradnji. Danas smo potpisali još jedan ugovor kojim Grad Opatija osigurava maksimalno kvalitetne uvjete za svoje sportaše. I do sada je suradnja bila odlična, a zadovoljstvo korisnika iznimno visoko, a mi ćemo se truditi da to tako ostane te partnerski reagirati u kontekstu bilo kakvih potreba, istaknuo je direktor Rijeka sporta Igor Butorac.

Fotogalerija
Opatija