Poziv na besplatna poslovna savjetovanja za obrte i tvrtke

Grad Opatija ovim putem poziva zainteresirane predstavnike srednje velikih i malih poduzeća (uključena su i mikropoduzeća) na besplatno poslovno savjetovanje – 3. Dani otvorenih vrata – koje se provodi u sklopu projekta HUBBAZIA – poduzetničkog inkubatora Grada Opatije, a u suradnji s Visokom poslovnom školom PAR iz Rijeke.

Cilj projekta je poticanje razvoja poduzetništva i gospodarstva na području grada Opatije i Primorsko-goranske županije, a provođenjem programskih ciklusa u sklopu projekta jačati će se postojeća te poticati stvaranje novih poduzeća, nove inovativne ponude i usluge.

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projektna aktivnost – poslovno savjetovanje – će se održavati u novouređenom i moderno opremljenom prostoru Vile Antonio u centru Opatije (adresa: Nazorova 2). Stručnjaci Visoke poslovne škole PAR na raspolaganju su vam za pomoć ili poslovni savjet vezano za poslovanje vaše tvrtke ili obrta, a možete se raspitati i za potencijalne izvore financiranja, organizacije posla, savjete oko poslovnih odluka i sl.

Dovoljno je da svi zainteresirani najave i dogovore svoj dolazak na:

E-mail:  [email protected]

Ili Telefon: +385 99 526 92 94

Savjetovanje je besplatno za sve zainteresirane, nije potrebna prijavna dokumentacija, a odvijat će se temeljem sljedećeg rasporeda:

Raspored:

13.07. 10:00 – 18:00

20.07. 10:00 – 18:00

21.07. 10:00 – 18:00

27.07. 10:00 – 18:00

 

Visoka poslovna škola PAR zadržava pravo izmjene rasporeda zbog izvanrednih okolnosti.

//VIŠE O PROJEKTU

 

Naziv projekta: Uspostava poduzetničkog inkubatora Grada Opatije – HUBBAZIA

KK.03.1.2.20.0002

 

Cilj projekta: Omogućavanje povoljnog okruženja za razvoj poduzetništva, te pozicioniranje Opatije kao grada inovacija, kreativnosti i novih projekata.

Opis projekta

Grad Opatija će provedbom ovog projekta uspostaviti start-up inkubator usmjeren na kreativna rješenja u turizmu – HUBBAZIA. Glavne ciljne skupine su fizičke osobe s namjerom osnivanja poduzeća, novoosnovana poduzeća i postojeća poduzeća dok su krajnji korisnici infrastrukture organizacije i poduzeća koje će pružati usluge u sklopu inkubatora, lokalno stanovništvo te mladi naraštaji studenata koji će putem inkubatora imati pristup prvim koracima pokretanja vlastitog poslovanja.

Glavne aktivnosti

Projektom će se urediti i opremiti prostor Vile Antonio, a tijekom provedbe projekta uspostavit će se i provoditi programski ciklusi za poduzetnike/poduzetnice usmjereni na njihovo jačanje te poticanje stvaranja novih poduzeća.

 

Ukupna vrijednost projekta: 2.543.985,25 kuna

Ukupno prihvatljivi troškovi projekta: 2.242.385,25 kuna

Iznos bespovratnih sredstava: 1.874.634,07 kuna

 

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Dodatne informacije možete saznati na web stranici hubbazia.opatija.hr, facebooku te poslati upit mailom na [email protected].

 

Kontakt:

Voditelj: Tomislav Lesinger

E-mail:  [email protected]

Web: hubbazia.opatija.hr

Telefon: +385 99 526 92 94

Adresa: Vila Antonio, Vladimira Nazora 2, 51410 Opatija, Hrvatska

Opatija