Pratite live streaming “OKiZA 2021 – Večer kreativaca”

Pozivamo Vas na Večer kreativaca, završni program natječaja OKiZA 2021. (Opatijska kultura i zeleni aktivizam), koju organizira Udruga Žmergo iz Opatije. Iz vlastite fotelje, program možete pratiti putem kvalitetnog live streaminga na mrežnoj stranici Žmerga i  Facebook stranice.

U četvrtak, 25. studenog 2021. od 18:00 do 20:00 sati, odabrani kandidati predstavit će svoje kreativne projekte, a najzanimljiviji projekt s najvećim brojem glasova kojeg žiri, ali i online publika prepoznaju kao najkvalitetniji i najkorisniji za zajednicu, osvaja financijsku podršku u vrijednosti od 10.000,00 kuna kako bi se isti realizirao za javnost na području Opatije.

Ove godine, Žmergov lokalni info-centar za mlade (ŽLICA) podržat će najzanimljiviji projekt mlade osobe u dobi od 18 do 30 godini s 5.000,00 kuna. Ukoliko pobjednik natječaja bude mlada osoba, nagradni fond se uvećava za taj iznos te u konačnici iznosi 15.000,00 kn.

Uz stručni četveročlani žiri, u odabiru pobjedničkog projekta sudjeluju i gledatelji koji će svaki projekt ocijeniti putem lajkanja video predstavljanja koji se nalazi na Youtube stranici Udruge Žmergo (playlista OKiZA 2021.).

Glasajte lajkanjem videa vašeg favorita do 25. studenog 2021. u 18.30 sati, dajte svoj sud i na taj način sudjelujte u donošenju odluke tko je pobjednik/ca OKiZA-e 2021., , poručuju organizatori.

Program OKiZA je usmjeren na uključivanje građana u kulturne događaje, kreiranje sadržaja u kulturi i razvoj kreativne industrije, provodi se u sklopu projekata Žmergov ekološki centar i Žmergov lokalni info-centar za mlade te je sufinanciran od strane Grada Opatije i Turističke zajednice grada Opatije.

Opatija