Promocija monografije ” Prvih 70 godina Planinarskog društva Opatija”

Svečanom skupštinom Planinarskog društva Opatija sinoć je u Centru Gervais proslavljena značajna obljetnica – 70 godina Planinarskog društva Opatija, povodom čega je predstvljena i monografija “Prvih 70 godina Planinarskog društva Opatija” autorica Ivane Eterović i Tine Ružić. Na skupštini su dodijeljena prigodna priznanja članovima PD Opatija, udruge koja je svojom brojnošću vodeća u Primorsko-goranskoj županiji.

Monografija na gotovo 300 stranica nudi povijesni pregled, popis članstva, svih izleta i osvojenih planinskih vrhova te popis staza Opatijske planinarske obilaznice. Monografiju možete kupiti srijedom od 19 do 20 sati u prostoru PD Opatija, M.Tita 42 i u Planinarskom domu Poklon vikendom i praznikom po promotivnoj cijeni od 150 kuna.

Na svečanosti je sudjelovao i gradonačelnik Fernando Kirigin koji je, čestitavši Planinarskom društvu na važnoj obljetnici, istaknuo važnost njihovog djelovanja u lokalnoj zajednici, s naglaskom na očuvanje i zaštitu prirode i poticanje zdravog životnog stila.

 

FotogalerijaOpatija