Radovi na Boćariji Poljane napreduju prema planu

Nakon ljetne pauze zbog zabrane izvođenja građevinskih radova nastavljeni su radovi na izgradnji Sportsko rekreacijskog centra – Boćarije Poljane, koje je danas obišao gradonačelnik Fernando Kirigin sa zamjenicom Kristinom Đukić.

Dinamika radova provodi se planiranim tijekom – na glavnom i pomoćnom objektu uz boćalište postavljena je stolarija te se izvode završni radovi, nakon čega slijedi završetak temelja za konstrukciju kojom će se natkriti boćarski teren. U neposrednoj blizini uredit će se i trg te manje sportsko igrališta, a rok za dovršetak investicije je kraj godine. Ovom investicijom boćari će dobiti odlične uvijete za treninge i natjecanja, dok paralelno svi mještani Poljana i okolice dobivaju moderan i primjeren prostor koji će biti središte rekreacijskog, ali i društvenog života ovog mjesnog odbora.

Podsjetimo, investiciju u vrijednosti od 900.000 eura provodi tvrtka Eding d.o.o. iz Zagreba, a projekt je izradila i nadzor radova obavlja tvrtka “Herman projekt d.o.o.”. Rok za dovršetak cjelokupne investicije je kraj godine.

Fotogalerija

Opatija