Rezultati upisa u Dječji vrtić Opatija za pedagošku godinu 2022./23.

Rezultati upisa u Dječji vrtić Opatija za pedagošku godinu 2022./23.

Rezultati upisa u Dječji vrtić Opatija za pedagošku godinu 2022./2023. odnosno liste djece objavljeni su jučer na službenoj stranici Dječjeg vrtića Opatija. Svoje dijete roditelji mogu identificirati na listi putem šifre koja je dobivena prilikom predaje dokumentacije.

Na listama su također naznačeni planirani datumi polaska djece u vrtić odnosno na prilagodbu u rujnu kako bi se ona mogla odvijati postepeno i na što primjereniji način za dijete. Ukoliko neki roditelji nisu u mogućnosti krenuti u vrtić s planiranim datumom dolaska, o promjeni će se o tome moći dogovoriti tijekom inicijalnog razgovora sa stručnom službom.

Za sva dodatna pojašnjenja i informacije o rezultatima upisa djece kao i o mogućim promjenama na listi čekanja, roditelji se mogu javiti u upravu vrtića u Opatiji na brojeve telefona 271 665 ili 272 407.

Roditelji svoje žalbe mogu podnijeti Upravnom vijeću vrtića u pisanom obliku u roku od 8 dana od dana objave rezultata o upisima.

DODATNE VAŽNE INFORMACIJE ZA RODITELJE!

Molimo roditelje novoupisane djece da se javi ili će biti kontaktirani od strane stručnog tima radi dogovora oko provedbe inicijalnog razgovora koji će se provesti s roditeljima sve novoupisane djece. Molimo roditelje da pripreme liječničku potvrdu pedijatra te knjižicu procijepljenosti za dijete kako bi dokumentaciju predali na inicijalnom razgovoru. Upis djeteta u dječji vrtić uvjetuje se urednim cijepljenjem protiv bolesti iz Programa obveznih cijepljenja, s iznimkom djece koja imaju kontraindikacije na pojedina cijepljenja.

Na inicijalnom razgovoru:

  • prikupljaju se podaci o obitelji, porodu djeteta, psihofizičkom razvoju djeteta, njegovim navikama i potrebama i nekim drugim specifičnostima. Molimo roditelje da na razgovor ponesu ispunjeni Upitnik za roditelje nove djece
  • dogovorit će se i termin polaska djeteta u vrtić kao i postupci roditelja te vrtića za vrijeme razdoblja prilagodbe djeteta
  • roditelji mogu postaviti pitanja i dobiti sve potrebne informacije vezane uz upis i boravak djeteta u vrtiću
  • roditelji trebaju donijeti svu medicinsku dokumentaciju za djecu s razvojnim teškoćama ili posebnim potrebama npr. alergije ili ostale posebne prehrambene potrebe, febrilne konvulzije, kronična ili teža oboljenja, govorne poteškoće, poteškoće motornog ili spoznajnog razvoja i sl. (ukoliko to već nisu učinili prilikom predaje Prijave za upis djeteta u vrtić)
  • roditelji donose liječničku potvrdu pedijatra te presliku knjižice procijepljenosti djeteta – liječničku potvrdu moguće je predati i nakon inicijalnog razgovora samo ukoliko je nije moguće predati ranije, no svakako prije dolaska djeteta u skupinu početkom rujna budući da bez ove dokumentacije nije moguće potpisati ugovor niti krenuti u proces prilagodbe (vrijedi samo za novoupisanu djecu koju roditelji po prvi put upisuju u vrtić, ne i za djecu koja su već bila upisana u neki od naših objekata ili programa, a za koju su rodelji tijekom ovih upisa zatražili premještaj u neki drugi objekt ili program) 
  • NA INICIJALNI RAZGOVOR RODITELJI DOLAZE SA SVOJIM DJETETOM (dovoljno jedan roditelj).

Pozivamo vas da nam se obratite vezano uz bilo kakva pitanja ili nedoumice oko polaska vašeg djeteta u vrtić. To možete učiniti na brojeve telefona 272-407; 271-665; 569 463; 569 462.

Na poveznici https://djecji-vrtic-opatija.hr/Kutak-za-roditelje/O-odgoju-i-razvoju/Polazak-u-jaslice-ili-vrtic pročitajte više o PRILAGODBI DJETETA NA VRTIĆ.

Na poveznici https://djecji-vrtic-opatija.hr/Novosti/Slikovnice-i-price-koje-djetetu-mogu-olaksati-prilagodbu-na-vrtic možete pronaći neke prijedloge slikovnica koje djetetu mogu olakšati polazak u vrtić i prilagodbu.

Rezultati upisa za VRTIĆ OPATIJA
Rezultati upisa za VRTIĆ VOLOSKO
Rezultati upisa za VRTIĆ IČIĆI
Rezultati upisa za VRTIĆ VEPRINAC
Rezultati upisa za VRTIĆ LOVRAN

Opatija