Studentska konferencija Wave for Tourism na FMTU-u

Wave for Tourism (W4T), prva studentska konferencije Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilišta u Rijeci  danas je svečano otvorena.

W4T studentska konferencijaokuplja studente te ostale zainteresirane zbog poticanja transfera znanja te međusobnog povezivanja budućih lidera. Konferencija se bavi pitanjima turizma, hotelijerstva, marketinga, menadžmenta i održivog razvoja. Ovogodišnja konferencija traje četiri dana i obuhvaća četiri sekcije u okviru kojih će svoja predavanja održati istaknuti stručnjaci i predavači.

– Svjesni smo koliko je obrazovanje i neprestano usavršavanje kadrova u turističkoj i ugostiteljskoj djelatnosti važno, posebno u turističkim destinacijama kao što je Opatija. Grad Opatija i cijela Opatijska rivijera strateški su opredijeljeni neprestano usavršavati i poboljšavati svoju turističku ponudu, a jedino su znanje i praćenje modernih trendova pravi put ka tome. Upravo su kadrovi školovani na ovom Fakultetu, okosnica razvoja liburnijskog turizma, ali i turizma u cijeloj Hrvatskoj pa i šire, poručila je okupljenima zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić čestitavši organizatorima na uspješnom pokretanju studentske konferencije.

FotogalerijaOpatija