Susret s književnicom Marilenom Dužman

U povodu Dana žena, Gradska knjižnica i čitaonica “Viktor Car Emin” poziva vas na predstavljanje romana i susret s književnicom Marilenom Dužman.
Omiljena istarska autorica ljubavnih romana i dobitnica nagrade BOOKtiga, nagrade koja se dodjeljuje od 2010. godine autoru najčitanije knjige u svim istarskim narodnim knjižnicama, opatijskoj će se publici predstaviti svojim najnovijim romanom “Nina”.

Neočekivani zapleti, kompleksni obiteljski odnosi, laži i prevare, u nepovrat izgubljeno vrijeme, strast, strah, nada i na kraju (ili u središtu svega) – ljubav, ono su što možete očekivati u ovome romanu. Marilena Dužman autorica je brojnih i vrlo čitanih uspješnica koje su redovito posuđene u knjižnicama. U kratko je vrijeme izdala niz popularnih romana koji su našli svoju publiku.

Kako je ova diplomirana ekonomistica otkrila strast za pisanjem, što ju je potaknulo na izdavanje romana, kako smišlja radnju i oblikuje likove te je li očekivala ovoliki uspjeh, saznati ćemo u četvrtak, 9. ožujka, u 18:00 sati, u Kulturnom domu “Zora”, u prostorijama Knjižnice.

Opatija